вівторок, 7 березня 2023 р.

Святкування Масляної разом з військовослужбовцями

За ініціативою Тамари Биханової – кураторки краєзнавчого кластера проєкту «ВПО в територіальних громадах: механізм успішної інтеграції», члени команди ГО «Одеський інститут соціальних технологій» узяли участь у благодійній акції з нагоди святкування Масляної.
18 лютого, у перший день Масляної, представники церковної общини Свято-Варваринського Храму Української православної церкви Одеської єпархії організували відвідування військовослужбовців, які перебувають на лікуванні в Одеській обласній лікарні після поранень під час захисту Батьківщини. До цього заходу з радістю приєдналися діти й підлітки з недільної школи та інші небайдужі парафіяни церкви






Під час заходу діти та підлітки спілкувалися з військовослужбовцями, що відновлюють здоров’я, підняли їм настрій та бойовий дух. Адже вони не очікували на відвідувачів. Отець Олег роздавав маленькі ікони, що захищають вірян від пожеж та інших неприємностей, – для захисту військовослужбовців під час участі у визволенні країни від окупантів.





Матеріал підготовлено за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» у межах проєкту «ВПО в територіальних громадах: алгоритм успішної інтеграції». Матеріал відображає позицію авторів і не обов’язково збігається з позицією Міжнародного фонду «Відродження».

Немає коментарів:

Дописати коментар