суботу, 8 жовтня 2022 р.

Стартує новий проєкт: "ВПО в територіальних громадах: алгоритм успішної інтеграції"


Ця модель базується на співпраці усіх зацікавлених сторін у вирішенні проблем ВПО разом із самими переселенцями, запобіганні та вирішенні конфліктів, що можуть виникати або виникають за їхньої участі, запозиченні кращого досвіду інших громад і регіонів. Будуть вироблені пропозиції щодо удосконалення нормативно-правової бази (законів, підзаконних та локальних нормативно-правових актів), спрямованих на соціальну адаптацію та інтеграцію ВПО у життя громад.

Матеріал підготовлено за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety. Матеріал відображає позицію авторів і не обов’язково відображає позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу».
Директор ГО "Одеський інститут соціальних технологій" А.Крупник поінформував про початок реалізації проєкту "ВПО в територіальних громадах: алгоритм успішної інтеграції" забезпечує розробку і впровадження у двох пілотних громадах Одеської області дієвої моделі соціальної адаптації та інтеграції ВПО у життя нових для них територіальних громад, де вони планують залишитися на тривалий час або назавжди.

Немає коментарів:

Дописати коментар